Vzdrževanje, obnove in zapore cest

 

Zadnjič ažurirano: 16. oktobra 2018

 

SPREMENJEN PROMETNI REŽIM V KROŽIŠČU SUŠNIK

 

Obveščamo, da bo od četrtka, 18. oktobra, spremenjen prometni režim v krožišču Sušnik. Promet bo potekal po asfaltiranem delu krožišča. Voznike prosimo, da upoštevajo prometno signalizacijo in se zahvaljujemo za razumevanje.

 

 

 

 

 

OBVESTILO O POLOVIČNI ZAPORI CEST

 

Obveščamo, da bo zaradi izgradnje avtobusnih postajališč v Bevškem od ponedeljka, 15. oktobra, do zaključka del veljala polovična zapora ceste. Voznike zato prosimo, da za vožnjo v smeri Zagorja in v obratni smeri koristijo regionalno cesto za Savo in se tako zapori izognejo.

 

 

 

Prav tako bo od ponedeljka, 15. oktobra, zaradi ureditve varnih poti v šolo  in preplastitve ceste pred OŠ Ivana Cankarja Trbovlje, do zaključka del veljala polovična zapora ceste. Voznike prosimo za strpnost in razumevanje.

 

 

 

 

 

OBVESTILO GASILSKEGA ZAVODA TRBOVLJE

 

Gasilski zavod Trbovlje obvešča, da bo na Opekarni 28a (Toplarna) od 8. do 12. oktobra potekalo praznenje cistern propana, od predvidoma 16. do 19. oktobra pa razplinjanje teh cistern, kar lahko povzroči visok plamen in piskajoč zvok. Okoliške prebivalce prosijo za razumevanje, v primeru vprašanj pa se lahko ti obrnejo na Gasilski zavod Trbovlje.

 

 

 

OBVESTILO O DELNI ZAPORI REGIONALNE CESTE

 

Spoštovani.
Obveščamo vas, da bo zaradi rekonstrukcije križišča Sušnik od ponedeljka, 2. julija 2018, potekala delna zapora regionalne ceste - mestne vpadnice. Promet bo, odvisno od narave gradbenih del, potekal izmenično enosmerno oziroma bo s pomočjo začasne prometne signalizacije voden dvosmerno. Zapora bo trajala predvidoma do konca meseca septembra. Prosimo, da upoštevate prometno signalizacijo, zahvaljujemo se za strpnost in razumevanje v času izvajanja investicije.
 

 

 

 

 

POPOLNA ZAPORA CESTNEGA ODSEKA

 

 

Obveščamo vas, da bo zaradi izgradnje novega mostu Sušnik od torka, 12. junija, zaprta lokalna cesta Sušnik – Nasipi. Dela bodo trajala okvirno do konca septembra, v tem času pa bo urejen obvoz. Udeležence v prometu prosimo za upoštevanje prometne signalizacije in se zahvaljujemo za razumevanje.

 

VEČ O OBVOZU: KLIK