Sprememba popolne zapore vpadnice

 

Spoštovani.

 

Najprej bi se želeli zahvaliti vsem, ki ste spremembo popolne zapore vpadnice, pozdravili s predlogi in pobudami. Kot vedno, smo tudi tokrat vse vaše komentarje skrbno prebrali in razmislili o morebitnih izboljšavah.

 

Skladno s pobudami smo se povezali s predstavnikom podjetja Lidl in prosili za dovoljenje, da bi okoliški prebivalci svoje avtomobile preko noči lahko parkirali pred prodajalno. Trgovec je naši prošnji velikodušno ugodil, zato sporočamo, da lahko prebivalci od danes naprej svoje avtomobile čez noč pustite na parkirišču pred prodajalno Lidl v Trbovljah. Ob tem vas naprošamo, da svoje avtomobile parkirate na stranska parkirišča in ne parkirišča, ki so blizu vhodu v trgovino.

 

V zvezi z začasno spremembo poteka glavne ceste pri mostu Sušnik moramo po navodilih pristojnih z Direkcije za infrastrukturo pripraviti nov elaborat. Na podlagi novega elaborata lahko izdajo novo odločbo, na podlagi katere bo izvajalec korigiral postavitev trenutne prometne signalizacije. K izdelavi elaborata smo že pristopili. Zaradi zahtevnosti procedure nov prometni režim ne bo vzpostavljen čez noč, vendar se bomo potrudili, da bo promet preko mostu Sušnik čimprej stekel bolj optimalno.

 

V času obnove mestne vpadnice je kljub zapori Vodenske ceste omogočen dostop do prodajalne STIK, Perutnine Ptuj, Bencinskega servisa MOL in prodajalne Avtodeli, neoviran. Do omenjenih prodajaln lahko dostopate peš ali z avtomobili. Pri tem je potrebno upoštevati prometno signalizacijo in paziti, da pri tem ne ovirate gradbenih del, ki se izvajajo v bližini.

 

 

OBVESTILO O SPREMEMBI POPOLNE ZAPORE VPADNICE.

 

Obveščamo, da se od srede, 8. novembra dalje, popolna zapora vpadnice v Trbovlje prestavi in bo tako potekala od trgovine Stik do prodajnega centra Lidl. Kot do sedaj, bo obvoz urejen preko mostu Sušnik, čez Nasipe in Žabjek do križišča pri upravi RTH.


Avtobusno postajališče na Vodenski cesti pred strojno tovarno v času popolne zapore ne bo obratovalo. Vse uporabnike javnega potniškega prometa prosimo, da uporabljajo avtobusno postajališče Trg revolucije. Okoliškim stanovalcem bo dostop do objektov zagotovljen v največji možni meri. Zapora bo trajala do 23. 12. 2017.

 

Prosimo za strpnost in se zahvaljujemo za razumevanje.