Brezplačna pravna pomoč

 

Obvestilo

 

Obveščamo vas, da se v mesecih julij in avgust 2014 brezplačna pravna pomoč ne bo izvajala. Posredovanje pravne pomoči bo za občane Trbovelj ponovno na voljo od meseca septembra 2014 dalje po vnaprejšnji določitvi termina obiska.  

 


Brezplačna pravna pomoč


Občina Trbovlje od letošnjega leta naprej nudi brezplačno pravno pomoč samo za občane Trbovelj. Pravno pomoč v okviru prvega pravnega nasveta (pojasnilo upravičencu o pravnem položaju v njegovi zadevi in kratek nasvet o možnosti za sklenitev izvensodne poravnave, o pravicah in obveznostih pri uvedbi postopka, o pristojnosti sodišča, o procesnih pravilih, stroških,…) posreduje odvetnik, Sašo Ostrožnik.
Posredovanje pravne pomoči poteka vsak zadnji četrtek v mesecu v prostorih odvetnika, Saša Ostrožnika, na naslovu Kešetovo 4 v Trbovljah po vnaprejšnji določitvi termina obiska.

Za termin se lahko dogovorite v času uradnih ur Občine Trbovlje, po telefonu na št. 03/56-27-975. Uradne ure so vsak delovni dan od 08.00 do 11.00 ure, ob sredah pa tudi popoldan od 13.00 do 16.30 ure.
 


Speaker