Prenove in zapore cest

 

 

ZAPORA PARKIRIŠČ IN HODNIKA ZA PEŠCE PRI SPLOŠNI BOLNIŠNICI TRBOVLJE

 

 

Popolna zapora dela parkirišč in hodnika za pešce zaradi obrezovanja dreves bo od četrtka, 27. aprila od 8.ure do petka, 28. aprila do 18.ure.

 

 

 
 
ZAPORA PRI STAVBI NA TRGU SVOBODE 30. 
 
Popolna zapora dela parkirišča in otroškega igrišča zaradi izvedbe fasade na objektu Trg svobode 30, bo potekala od petka, 28. aprila do predvidoma 18. avgusta.
 

 

 

VRABČEV MOST

 

 

Obveščamo, da v ponedeljek, 10. aprila pričenjamo z gradnjo nadomestnega premostitvenega objekta v naselju Čeče (Sv. Marko) do meje s Hrastnikom- Vrabčev most. V času izgradnje bo veljala popolna zapora ceste, obvozi bodo označeni, prav tako bo urejen prehod za pešce.

 

V kolikor nam bo vreme naklonjeno in bo vse potekalo po načrtih, pričakujemo, da bomo z izgradnjo zaključili 25. maja. Razširili bomo most, uredili pločnik in varnostno ograjo z držalom za pešce, strugo ter asfaltirali del ceste.

 

 

 

CESTA ČEZ SLAČNIK

 

Izvajalec obvešča, da bo z deli na cesti pri Mesečini pričel po praznikih in sicer v torek, 18. aprila.

Načrtovana je izgradnja avtobusnih postajališč z nadstreškom, pločnika, več kot pol kilometra ceste bo dobilo novo asfaltno prevleko, uredili pa bomo tudi razsvetljavo.
Zaradi delne zapore, bosta v obeh smereh vožnje postavljena semaforja. V kolikor nam bo vreme naklonjeno in bo izgradnja potekala po načrtih, bomo z deli zaključili do 20. julija. Prosimo, da v tem času upoštevate prometno signalizacijo.

 

 

 

 

Prosim za strpnost in razumevanje.